Årets Idrætsforening 2020

FIFS er med i opløbet

Herning Idrætsråd har opfordret idrætsforeninger og medlemmer til at indstille kandidater til og Anker Høst Revisions initiativpris – årets idrætsforening 2020.

Idrætsrådet og Anker Høst Revision har valgt at nominere FIFS til prisen som Årets Idrætsforening 2020. Tillykke til os med nomineringen. Læs mere her.

Og, vores Marianne Kruse Bro er indstillet til at vinde netIPs frivilligpris. Marianne er indstillet på grund af sit store engagement i foreningen og hendes evne til at sprede smil omkring sig. Tillykke med nomineringen, vi krydser fingre for dig!

Prisoverrækkelsen finder sted ved Idrætsrådets årsmøde, som dog netop er blevet udsat pga. corona. Vi opdaterer her på siden.

Herning Idrætsråd skriver til FIFS: ”Uanset om I vinder prisen eller ikke, så fortjener I en stor anerkendelse for jeres indsats i idræt. Vi vil faktisk gerne fortælle historien om jeres forening og de to andre nominerede til en bredere kreds og har bl.a. aftale med Herning Folkeblad om at skrive om alle de nominerede….”

Facebook